putting the pieces together

MUSEUM_01

Lacking any particular program (that is, use), this courtyard structure plays on several ideas: the plan is neither a true double-courtyard, neither is it truly H-shaped (where the courts would be open on one side); one half of the project is more abstract modernist while the other is more expressly traditional; glass walls sit next to Classical colonnades; all the while the two side volumes are topped with that dormer I posted a few weeks back.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s