a marble cube

CUBE_02

This room comes from a very unlikely place – a simply detailed restroom at Richard Meier’s Getty Center.  A heavily veined dark grey marble floor stood in nice contrast to the Carrara marble wainscotting and white plaster walls above.  That’s where things started.  This version panels out the Carrara walls on the interior, topping it off with a tall conic skylight (maybe the Getty galleries?), and all of it wrapped in a Tuscan-detailed wood wrapper.

CUBE_01

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s